Reconditionari turbosuflante, service si reparatii turbosuflante

Compania SC.TURBOTONI.SRL este specializata in reconditionarea turbosuflantelor si vanzarea de turbocompresoare noi si second-hand. Firma este autorizata pentru reparatia de turbosuflante Garret, Borgwarner, Holset, Mitsubishi si IHI.

close

Contact

Mobil: 0751017686
Mobil: 0744580543
Strada: 22 Decembrie 1989, Nr.153, Suceava.
Accesati pagina de Facebook:
Accesati Facebook

Servicii oferite de Turbotoni;
Reparatii actuator electronic;
– La TurboToni, gasiti toate modele de electronica noi sau reconditionate.
Inlocuire actuator vacuumatic;
Reconditionare turbosuflanta;
Chip Tuning;
– Optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 30% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina si 10% pentru motoarele aspirate diesel sau benzina.
ECO Tuning;
– Optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie diesel pentru camioane, autoutilitare sau utilaje agricole (tractoare, combine agricole, etc.) in vederea reducerii consumului de carburant cu pana la 15%.
Echipamente Chip Tuning;
– Gasiti pe stoc ByteShooter Basic, ByteShooter Crossfire si ByteShooter Truck in toate cele 3 variante (master, semi-master si slave). De asemenea comercializam si echipamente produse de alte firme ca CMD Technologies, Allientec si DimSport. Acordam asistenta in vederea achizitionarii echipamentului potrivit pentru afacerea dumneavoastra.
Diagnoza computerizata;
– Citirea, stergerea si interpretarea codurilor de eroare stocate de calculatorul de injectie (ECU) sau celelalte module prezente (ABS, DSC, Instrumente , Navigatie, Radio, ESP, Transmisie automata, Suspensie activa, Asistenta parcare, Memorie scaune, etc).
Verificare KM reali
– Se poate verifica daca numarul de KM afisati in bordul autoturismului din gama VW/Audi sau BMW sunt reali sau valoarea lor a fost modificata anterior.
CURATAREA FILTRE PARTICULE DPF;
Curatare filtrului de particule cu agenti chimici;
– Aceasta operatiune poate fi aplicata oricarui tip de filtru DPF / FAP demontat de pe autoturism. Procedura implica spalarea elementului filtrant cu solventi speciali, calcinarea reziduurilor existente si curatarea cu aer la presiune ridicata.

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.