Confectionare si reconditionare tapiterii, huse, plafoane - Automotive Albaca

SC AUTOMOTIVE ALBACA SRL activează în domeniul confectiilor textile de înaltă calitate și prestigiu, avand la dispozitie hala de 1300 mp in care ne desfasuram activitatea in mod constant ajungand chiar si la 200 de huse auto pe zi.

Prestam servicii cum ar fi: executarea la comanda si reconditionarea tapiteriilor si a celorlalte elemente se vor efectua in cadrul fimei noastre, in maxim 24 de ore. Orice element executat la comanda se poate personaliza prin broderie sau logo-uri (lipite) .


Pana in prezent am lucrat o varietate larga de produse textile, croite si confectionate la noi pentru diversi clienti renumiti la nivel national cat si international, branduri precum Ferrari, Nania, Foppapredetti, FisherPrice si Disney;

close

DATE DE CONTACT

Adresa: Suceava, Cartier Șcheia, Strada Oborului nr. 390A
Telefon: 0730 563 405, 0744 631 405
E-mail: office@albacaminibus.ro, vanzari@albacaminibus.ro
Website: www.albacaminibus.ro

In cadrul firmei noastre avem la dispozitie aparatura moderna (masini de cusut automate speciale, masina automata de croit Lectra şi Gerber, masina automata de brodat, prese de calcat, masini automate de capsat si multe altele), cu ajutorul careia sporim productivitatea si calitatea produselor sau serviciilor prestate. Un prim aspect dupa care ne-am creat un renume reprezinta calitatea desavarsita in ceea ce facem, dovada sunt clientii carora le-am satisfacut pana in prezent cerintele, in special brandurile enumerate mai sus, reusind sa ne adaptam fiecarei situatii impuse de calitatea produselor si respectarea normelor in vigoare .


Efectuam produse si prestam servicii la comanda, iar materia prima folosita pentru confectionarea acestora este reprezentata de cerintele fiecarui client si anume: piele, imitatie de piele, material textil caserat pe burete de la 2mm-1.5 cm si material textil simplu:
-tapiterii;
-huse;
-plafoane;
-panouri portiere;
-bord ( imbracat in piele );
-manson schimbator de viteze.

GALERIE FOTO

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.