Calitatea serviciilor si experienta ii recomanda: MasterAutoglass

Va puteti afla in cautarea de servicii de inlocuiri parbrize si geamuri auto din diverse motive: incidente in trafic, conditii meteo nefavorabile, temperaturi extreme sau calitate proasta a parbrizelor si geamurilor inlocuite de „mesteri” ocazionali. Pentru toate aceste situatii exista MasterAutoglass Suceava, service-ul de inlocuiri si montari parbrize si geamuri auto recunoscut in zona pentru calitatea serviciilor oferite si profesionalism.

Scurta prezentare

Societatea are o vechime de peste 15 ani pe piata, fapt ce ofera clientilor siguranta si incredere in serviciile oferite.

De-a lungul timpului, MasterAutoglass a reusit sa incheie parteneriate cu numerosi producatori si furnizori de geamuri auto, tocmai pentru a putea veni in intampinarea oricaror nevoi ale clientilor. Stocul numara in prezent peste 5000 de parbrize, lunete si geamuri laterale pentru autoturisme, autoutilitare, autocamioane sau autocare. In acest fel, indiferent de problema intampinata, oricine poate gasi aici o rezolvare.

Unde pot fi gasiti acesti experti in geamuri auto? Service-ul specializat poate fi gasit in Suceava, str. Traian Vuia 2D (vis-a-vis de fabrica de paine Mopan), iar informatii suplimentare pot fi obtinute si accesand pagina oficiala masterautoglass.ro.

Tipuri de servicii oferite de expertii masterautoglass.ro

  • – Inlocuiri de parbrize, lunete si geamuri laterale

Cei care cauta solutii eficiente pe acest segment pot gasi la MasterAutoglass promptitudine si garantia calitatii. Parbrizele, lunetele si geamurile laterale disponibile in stoc asigura orice conducator auto de faptul ca va gasi aici geamurile auto potrivite ce necesita inlocuire.

Timpul redus de montaj este de asemenea un avantaj pentru cei care aleg serviciile MasterAutoglass. In cazul autovehiculelor cu parbriz lipit, inlocuirea acestora pentru autoturisme si autoutilitare se poate face intr-un interval de doar 4 ore. Pentru autocamioane, procesul de inlocuire dureaza pana la 8 ore, iar daca este vorba despre parbrize in cheder, operatiunea dureaza doar 1-2 ore.

Indiferent de situatie, specialistii masterautoglass.ro recomanda conducatorilor sa nu urce vehiculul pe elevator sau sa il spele imediat dupa montaj, pentru ca fixarea geamului sa se realizeze corespunzator.

  • – Montaj parbrize la domiciliu

In unele situatii, nu poate fi efectuata deplasarea la service pentru inlocuirea parbrizelor, fie ca distanta impune aceasta bariera, fie alte defectiuni. Specialistii MasterAutoglass ofera solutia ideala: montaj de parbrize si geamuri auto la domiciliu.

Intr-o maniera simpla si usoara, echipa de montaj poate fi chemata la o anumita locatie, unde va fi efectuata inlocuirea/montajul noilor geamuri auto. Singurele costuri aditionale in acest caz sunt cele ocazionate de deplasarea echipei: 1,5 lei / km (distanta calculata dus-intors).

  • – Montare folie omologata RAR pentru orice tip de autoturism

Aceasta operatiune poate fi realizata de asemenea in cadrul service-ului specializat MasterAutoglass. Foliile omologate RAR provin de la producatori recunoscuti pentru calitate – Sun Tek si Llumar – si pot fi montate rapid, in doar 4-5 ore.

Informatii aditionale

Dupa cum se poate observa, expertii MasterAutoglass stau la dispozitia clientilor cu solutii complete. Chiar si pentru autovehiculele ce au asigurare CASCO si au nevoie de inlocuirea parbrizelor, lunetelor si geamurilor laterale pot fi gasite solutiile potrivite – consultantii societatii stau oricand la dispozitia clientilor cu toate informatiile necesare.

Ca si oricare alt service care se respecta si isi respecta la randul sau clientii, MasterAutoglass ofera si garantie: pentru geamurile auto montate in cadrul unitatii se ofera garantie de 2 ani.

Conducatorii care au ales acest service au avut parte de toate beneficiile mentionate anterior. Pentru cei aflati in cautarea informatiilor suplimentare, exista in cadrul site-ului masterautoglass.ro o sectiune („Portofoliu”) in care pot fi vizualizate cateva dintre lucrarile executate de acesti profesionisti.

Doritorii pot vizita service-ul aflat in Suceava, la adresa str. Traian Vuia 2D (vis-a-vis de fabrica de paine Mopan), sau pot solicita informatii suplimentare apeland la datele de contact ce pot fi regasite pe site-ul oficial masterautoglass.ro.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.