Reconditionari turbine si alte reparatii auto – Turbo 9

Reconditionarea sistemului turbo este de multe ori o solutie mult mai avantajoasa decat inlocuirea acestuia. Desi nu sunt de dorit situatiile in care este necesara o asemenea interventie, acestea totusi apar. Soferii responsabili trebuie sa stie insa la ce profesionisti sa apeleze, iar aici isi intra in rol serviciile de reconditionari turbine Iasi puse la dispozitie de service-ul Turbo 9.

Care sunt cele mai frecvente cauze ale defectiunilor la turbocompresoare?

Specialistii service-ului de reconditionari turbine Iasi mentioneaza: in ciuda faptului ca sistemele turbo sunt proiectate pentru a functiona pentru o perioada indelungata de timp, uneori se defecteaza. Motivele cele mai frecvente ale acestor defectiuni sunt:

  • In carcasa compresorului sau a turbinei patrund corpuri straine
  • Lubrifierea este insuficienta si asta se intampla din cauza alimentarii deficitare cu ulei sau a altor defectiuni ce provoaca pierderea mai rapida a acestuia
  • Contaminarea uleiului care asigura lubrifierea cu diverse particule
  • Supraturarea si alte erori frecvent intalnite la stilul de condus in randul soferilor
  • Ungerea deficitara ce poate avea drept cauze infundarea intercoolerului, existenta unor furtunuri sparte etc.

Avand in vedere cat de diverse sunt motivele pentru care sistemul turbo poate sa se defecteze, devine cu atat mai importanta misiunea de a gasi o solutie potrivita in momentul in care apare acest neajuns. Desi in majoritatea cazurilor recomandarea generica este inlocuirea pieselor si sistemelor defecte, atunci cand vine vorba despre turbosuflante si reconditionarea este o alternativa de avut in vedere. Din punct de vedere al costurilor, reconditionarea aduce o economie de aproximativ 50%, comparativ cu cheltuiala implicata de inlocuirea turbocompresorului defect cu unul nou. Cei care se intreaba daca o asemenea operatiune aduce un rabat la partea de calitate pot sta linistiti: specialistii Turbo 9 garanteaza faptul ca turbinele reconditionate in cadrul service-ului au aceeasi fiabilitate ca si cele noi.

Cum se reconditioneaza o turbina si care sunt cei mai importanti pasi ce trebuie respectati

Pentru ca intreg procesul de reconditionare sa fie o operatiune incununata de succes, exista o serie de etape ce trebuie bifate treptat.

Care sunt pasii reconditionarii unei turbine ne explica aceiasi specialisti de la Turbo 9:

  • Se incepe cu demontarea turbinei, operatiune ce implica un grad mai ridicat sau mai scazut de dificultate, in functie de modelul si tipul acesteia.
  • Se realizeaza controlul si diagnosticarea punctelor de masurare, conform cu indicatiile si parametrii standard oferiti de producatorul turbinei.
  • Se inlocuiesc elementele uzate.
  • Se realizeaza o echilibrare precisa a ansamblului rotativ (a cartusului)
  • Are loc asamblarea finala, dupa care se efectueaza verificarile finale (se analizeaza si ajusteaza presiunea de turatie, daca este cazul).

Odata cu aceasta operatiune de reconditionare, pentru ca totul sa functioneze perfect, aceiasi specialisti in reconditionari turbine din Iasi recomanda si schimbarea filtrelor de ulei si aer, schimbul uleiului de motor, curatarea integrala a tubulaturii aferente admisiei si chiar si curatarea intercooler-ului.

Alte avantaje de care beneficiaza clientii acestui service de reconditionari turbine Iasi

Din nefericire, exista destul de multe service-uri care utilizeaza piese de calitate inferioara pentru realizarea reparatiilor. In ideea de a obtine profit cat mai rapid, asemenea locatii pierd in cele din urma increderea clientilor. Nu acesta este si cazul service-ului Turbo9, in cadrul caruia accentul este pus de fiecare data pe calitate, iar clientul este pus pe primul loc. Aici, aparatura utilizata respecta standardele din punct de vedere calitativ, iar piesele utilizate provin de la producatori de renume.

Un alt avantaj de care au parte clientii Turbo9 este faptul ca paleta de servicii oferite este extinsa. Solutiile convenabile care vizeaza reconditionarea sistemelor turbo sunt completate de reparatii ce tin de elemente ale blocului motor, pompe de injectie si injectoare. Pentru informatii complete, cei interesati pot sa acceseze site-ul www.turbo9.ro.

Se pare ca un numar de peste 1000 de clienti au ales serviciile oferite de Turbo 9, ceea ce spune destul de multe despre aceasta echipa de profesionisti. Serviciile oferite vin cu garantia calitatii, reparatiile oferite garanteaza functionalitate si performante sporite, iar costurile sunt de departe mult mai avantajoase comparativ cu inlocuirea sistemelor sau elementelor defecte. Consultantii Turbo9 pot sa ofere informatii suplimentare doritorilor – acestia ii pot contacta fie utilizand datele de contact de pe site, fie direct la sediul aflat in Iasi, pe strada Tabacului nr. 34.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.