Confectionare si reconditionare tapiterii, huse, plafoane - Automotive Albaca

You are here Home  > Confectii si reconditionari tapeterii >  Confectionare si reconditionare tapiterii, huse, plafoane - Automotive Albaca

Sc Automotive Albaca Srl activeaza in domeniul confectiilor textile de inalta calitate. Avem la dispozitie 1000 mp si un efectiv de 80 de angajati, cu posibilitatea sa confectionam pana la 200 de huse auto pe zi!

Prestam servicii cum ar fi: executarea la comanda si reconditionarea tapiteriilor si a celorlalte elemente se vor efectua in cadrul fimei noastre, in maxim 24 de ore. Orice element executat la comanda se poate personaliza prin broderie sau logo-uri (lipite) .
Pana in prezent am lucrat o varietate larga de produse textile, croite si confectionate la noi pentru diversi clienti renumiti la nivel national cat si international, branduri precum Ferrari, Nania, Foppapredetti, FisherPrice si Disney;

 

close

DATE DE CONTACT

Adresa: Str. Oborului, Nr. 390 A, Șcheia, Jud. Suceava
Telefon: 0744 631 405, 0730 563 405
E-mail: office@albacaminibus.ro, vanzari@albacaminibus.ro
Website: www.albacaminibus.ro

In cadrul firmei noastre avem la dispozitie aparatura moderna (masini de cusut automate speciale, masina automata de croit Lectra, masina automata de brodat, prese de calcat , masini automate de capsat si multe altele ), cu ajutorul careia sporim productivitatea si calitatea produselor sau serviciilor prestate. Un prim aspect dupa care ne-am creat un renume reprezinta calitatea desavarsita in ceea ce facem, dovada sunt clientii carora le-am satisfacut pana in prezent cerintele, in special brandurile enumerate mai sus, reusind sa ne adaptam fiecarei situatii impuse de calitatea produselor si respectarea normelor in vigoare .


Efectuam produse si prestam servicii la comanda, iar materia prima folosita pentru confectionarea acestora este reprezentata de cerintele fiecarui client si anume: piele, imitatie de piele, material textil caserat pe burete de la 2mm-1.5 cm si material textil simplu :
-tapiterii;
-huse;
-plafoane;
-panouri portiere;
-bord ( imbracat in piele );
-manson schimbator de viteze.

GALERIE FOTO


Our address

GPS:
47.662721103308186, 26.24804377555847
Telephone:
0744 631 405
albaca_prodimpex@yahoo.com
Web:
http://www.interiorauto.ro

Leave a review

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Produse

Close Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.