Service auto Bianco Ely

You are here Home  > Service auto >  Service auto Bianco Ely

S.C. BIANCO ELY S.R.L. este un service auto, ce are ca domeniu de activitate serviciile de reparatii auto, comert cu piese de schimb etc. Service-ul auto este situat aproximativ la 10 km de Suceava pe drumul judetean Suceava – Bosanci – Liteni la intrarea in satul Luncusoara si dispune de dotari tehnice moderne aparate de masura si control, rampe, testere pentru efectuarea unor servicii de reparatie profesionale la standarde europene.

Service-ul auto dispune de un atelier mecanic, statie de inspectie tehnica periodica, vopsitorie auto, tinichigerie auto, spalatorie auto, statie de diagnoza a autoturismelor etc. De asemeni service-ul dispune la etaj de o sala de asteptare, astfel dumneavoastra aveti posibilitatea sa urmariti activitatea desfasurata la masina dumneavoastra , sau puteti urmari o emisiune tv.

Persoane de contact
Tetel Mircea Mobil: 0747 / 505.095
Miraut Beniamin Mobil: 0753 / 011.165

Fix: 0230 / 534.444
Website: www.biancoely.ro
Email: biancoely_sv@yahoo.com

Servicii oferite


Diagnoza auto consta in verificarea computerizata a masinii dumneavoastra. Aceasta se face folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarui tip de masina. Service-ul nostru poate diagnostica orice tip de autoturism ce permite accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice ale masinii.


Statie ITP acreditata de Registrul Auto Roman este prevazuta cu echipament performant spentru a asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra


Service-ul nostru ofera servicii de tinichigerie auto Efectuam reparatii de calitate superioara, la preturi accesibile.


Diversii factori cum sunt: substantele chimice, praful, poluarea industriala supune automobilul dumneavoastra intr-o continua degradare, afectate fiind exteriorul dar si interiorul masinii. Cu ajutorul personalul pregatit corespunzator va oferim toate serviciile de cosmetica auto de un inalt nivel, acordand o atentie speciala protectiei mediului, prin produsele bio folosite.
Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope etc.


Oferim servicii de consultanta si diagnoza in prezenta clientului, pentru fiecare tip de masina in parte.

  Our address

  Address:
  Bosanci, Suceava
  GPS:
  47.5867, 26.31740000000002
  Telephone:
  0747 / 505.095
  biancoely_sv@yahoo.com
  Web:
  http://www.biancoely.ro

  Opening Hours

  Monday:
  08:00 - 17:00
  Tuesday:
  08:00 - 17:00
  Wednesday:
  08:00 - 17:00
  Thursday:
  08:00 - 17:00
  Friday:
  08:00 - 17:00
  Saturday:
  08:00 - 13:00

  Leave a review

  Pret
  Locatie
  Staff
  Servicii
  Produse

  Close Comments

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.