Suceava

You are here: Home  > Suceava

Showing 10 from 12 Items
 • Item thumbnail
  0

  Școală de șoferi Auto Xor și-a deschis punct de lucru în Suceava

  O școală de șoferi care are o vechime de peste 20 de ani și-a deschis punct de lucru în municipiul Suceava. Este vorba de Școala de șoferi Auto Xor, care pune pe primul plan instruirea la nivel înalt a viitorilor conducători auto. În acest sens, școala dispune de toate categoriile: A, A1, A2, B1, B, B+E, […]

 • Item thumbnail
  0

  Reconditionari turbosuflante, turbocompresoare

  Compania SC.TURBOTONI.SRL este specializata in reconditionarea turbosuflantelor si vanzarea de turbocompresoare noi si second-hand. Firma este autorizata pentru reparatia de turbosuflante Garret, Borgwarner, Holset, Mitsubishi si IHI.

 • Item thumbnail
  0

  Dezmembrari auto Suceava Gabi & Larisa

  Adresa:  Strada Slt.Turturica, Numarul 30 A Program de lucru: Luni-Vineri: 8:00-18:00 Sambata: 8:00-18:00 Tel vanzari: 0748/ 224.895 sau 0748/ 026.706 E-mail: office@pieseautosv.ro Web: www.pieseautosv.ro

 • Item thumbnail
  0

  Transport masini Anglia . Iuliusof

  Firma sc. IULIU SOF srl. ofera clientilor servicii de transport auto intern si international( autoturisme, autoutilitare,jeep-uri,atv,motociclite) pe platforma avand o capacitate de 9/10 masini simultan.

 • Item thumbnail
  0

  Service auto. Adria SRL

  SC ADRIA SRL este o societate comerciala ce a fost infiintata in anul 1991, avand ca activitate principala intretinerea si repararea autovehiculelor.